Vårgårda fick sig ett besök

Kom precis hem ifrån ett besök i Vårgårda. Var ett bra tag sedan jag var där senast. Brukade vara där med jämna mellanrum förut men nu var det nån gång förra året senast. Vi var iaf 4 tappra själar som tog min bil och begav oss dit för att testa deras discgolfbana igen. Jag mindes att jag förr tyckte den var kul men relativt svår, vilket jag nu inte längre tyckte.

Men det är nog en positiv sak för jag har nog helt enkelt blivit bättre:) Ska inte påstå att jag tyckte banan var lätt, men den inehöll inte längre några kast som jag inte kan klara av. Det var iaf en trevlig liten trip, men jag misslyckades nog med att dricka tillräckligt med vatten för nu har jag en redig huvudvärk:(

Vi får se, en kopp kaffe och en alvedon senare så kanske den går över.



eurovision, jobb och kubb

Nu har jag lagt mig i sängen och skall strax låta john blund använda sin magi. Men först skall jag försöka skriva ett blogginlägg här tänkte jag.

Det blir ingen längre rescension av Youth in revolt, den var bra, inte den bästa jag sett men hade sina roliga moments. Det är en juno liknande film med lite mer galna upptåg. Skulle jag ge det ett betyg skulle det vara 3 av 5.
Men sevärd är den och stundtals ganska rolig.

Annars idag så har jag vart på jobbet, sista dagen som jag är där på ett tag nu. Har inte tagit några tider i juni och på onsdag ska jag till Norge på surfcamp. Det kommer förhoppningsvis bli mildt sagt AWESOME:D

Efter jobbet så hälsade jag snabbt på sandra på hennes jobb, men dom hade tokmånga kunder så hann inte snacka nått direkt. Så jag begav mig till tåget och väl hemma tog jag en snabb powernap för att sedan ta mig bort till Kroon. Kroon och hans flickvän höll i en grymt soft kväll med  blandat folk lagad mat, öl, kubb och avslutande att vi alla kikade på eurovison song contest.

Måste säga att tyska bidraget som vann var riktigt bra, för en gångs skull!:D  men bäst var ändå Frankrikes bidrag, och kommer antagligen bli sommarplågan 2010. Men det glädjer jag mig isåfall bara åt. Grym!



Examensrapport, discgolf och filmkväll

Idag förmiddag så skrev vi dem sista raderna på rapporten. Äntligen är den inskickad! så förutom en redovisning på tisdag så är jag kan man säga utexaminerad! jag är färdigpluggad!:D

Kan säga att det känns jädrigt skönt! Nu kan jag fokusera på andra saker, som på onsdag så åker jag till Norge på surfcamp med Lapoint.se

Sen så börjar det närma sig med Kina, vilket är stort bara det. Men det händer även mycket roliga saker i sommar som tex Peace and love-festivalen!

Förutom att glädjas åt min kandidatexamen så har jag vart ute en del i det fina vädret och tränat discgolf. Med blandade resultat vill jag säga:P Men det har vart hurtigt och bra så nu tänkte jag unna mig en filmkväll!
Ska bli jädra najs om jag får säga det själv. Tror det blir en film som heter "youth in revolt" som jag hört skall vara något bättre. Återkommer med en kort recension om den. Ha det gött! peace!


Dålig uppdatering, examen, och surf

Jag har varit dålig på att uppdatera här, det finns dock en enkel förklaring och den kallas studier. Jag går en treårig utbildning på Borås högskola som heter Textil produktutveckling med entreprenör- och affärsinriktning och jag har nu i princip bara mitt examensarbete klart. Det är det som tagit mycket av min tid men nu ser jag ljuset:)

Ska snart iväg och lära mig surfa, har sysslat med de flesta vattensporter men aldrig surfing. Dock har jag alltid velat lära mig men aldrig riktigt fått tummen ur. Men nu är det ändring på detta, åker den 2e juni med lapout.se till norge för surfcamp på 4 dagar:) sweet ska det bli! Ne nu måste jag sova så jag pallar det sista med rapporten imorgon. Ha det gött peace!



Japansk punkrock på engelska

Som min yngre bror skrev på Facebook. "Japansk-punkrock som är på engelska och man fattar inte ett ord av vad dom säger, kan det bli bättre?"



En röd tråd, textil och en gnutta bajshumor

Idag är min hjärna grönt slajm! du vet sånt som alla skurkar i tv-serier använder. Antingen till att mutera folk med eller bara vara allmänt slajmiga med. Precis den konstistens och dylikt består min hjärna av just nu. Jag har suttit vid datorn från tidigt i morse tills nu och illustrerat produkter. Att sitta och illustrera produkt efter produkt som skall följa samma koncept och röda tråd gör mig lite till en grönsak. Kanske broccoli.

Jag har samtidigt hunnit med att dricka ett normalt dagsintag av kaffe, käka en burk makrill i tomatsås till frukost (nej så fattig är jag inte, det är nyttigt och jag tycker det är gott) sen det faktum att jag är lite lat och inte orkar göra ordentlig frukost är en annan femma. Jag låtsas som att det är för jag är en nyttig människa!:D

Det har iaf äntligen gått ganska okej med plugget vid datorn, jag har på något konsmiskt, mystiskt och lite underbart sätt lyckats fokusera i några vackert förvärvade minuter. Men detta till trots! så har jag mina tankar på annan ort, jag ska nämligen iväg och tävla igen om lite mer än en timma. Vi pratar den exklusiva fantastika och oerhört manliga sporten discgolf. Vår planets största atleter samlas idag för att spela västkust-touren i skatås, munkebäck typ.

Annars så läste jag precis ett skönt blogginlägg där det disskuterades hurvida man använder toapappret när skall torka sig, viker, skrynklar etc.. faktiskt oerhört intressant:) och det roliga är att jag är inte det minsta ironisk.

Till sist har jag bara en enkel sak att säga, jag måste klippa mig. Jag ser ut som ett sånt där penntroll, vissa kanske tänker: ååh dom som är så gulliga, men i verklig gestalt så icke! icke!. Utan jag är mer som en köttätande gollum med Baren-molles afro! Ge mig en riktigt bra klippning så jag ser ut som en toknice hunk sen! Peace:D



En äldre bild på mig, men mitt hår är nu som det var då:P

Mycket saker i ett litet huvud!

Haha jag det är då inte lätt att hålla reda på allt:) Det känns ibland som jag har för liten skalle för att rymma alla tusen tankar, idéer och saker jag tänker på. Det är kanske därför folk strukturerar upp sin vardag, planerar och för almenacka... hmm tål att tänkas på. Idag har jag iaf fått reda på lite mer vad som krävs för stipendiet till Kinaflytten och har gjort vad jag kan för att möta dom kraven. Sen har det varit handledning i plugget, sånt är alltid en partyhöjjare.... vänta nu det där stämde inte va!:D

Ne men det var nyttigt iaf, nu är det lite mer klart vad som behövs göras inför deadline med examensuppsatsen. Annars har det varit en relativt lugn dag, jag var i skolan och kom sedan hem vid fyratiden. Därefter så blev jag meddragen ut på ett par rundor discgolf. Åkte med Chrille vidare till ica och köpte på mig en bit marsipan och njöt sedan hemma av den till en stor god kaffe. Det är nu man börjar fundera.. är Mikael kanske 67år? men hör och häpna, jag är bara 24 ynka år. Dock beter jag mig ibland som en gamling och njuter av det:)

Nu ska jag slänga mig i säng, ska försöka dra iväg ett godnatt-sms för att sedan ha en mma-fight med john blund. Håll tummarna att jag vinner för jag är fett sugen på att sova riktigt gött. (lr iofs kanske man borde förlora på knockout..) ne nu ska man inte tänka knas, Sov gott Peace!


Tävlingen, blöt, personbästa och lan

Japp det har vart full rulle, va på tävling i helgen i Angered av alla ställen. Det var 360 Open i discgolf, och jag åkte dit i hopp om att få lite tävlingserfarenhet:) Då det va en stor del av Sverige-eliten så va ju mina förhoppningar att inte komma sist bara. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra och jag är nöjd med hur rundorna gick, speciellt med tanke på att jag aldrig gått den banan innan.

Dock regnade det hela första 18 hålen så kan säga att jag hade inte ett tort plagg när jag kom hem:9 På kvällen sen när jag kom hem så var jag helt färdig, så någon fest lr dylikt va det inte på tal om. Dock blev det genuint nördande istället. ME LIKE!  Jag, Olle, Chrille och Matte drog ihop ett soft mini-lan och kaffehäng hemma hos Olle. Riktigt soft måste jag säga, det får bli mer sådant.

Idag har det vart en riktigt lugn söndag, tanken var att jag skulle plugga men jag har så dålig motivation just nu för studier att jag fick inte gjort ett jota idag.. istället drog jag ut och kastade en runda discgolf med vännerna, dock resulterade det i att jag satte personbästa på Nolhagabanan. Nu sitter jag hemma och skall strax sova, ska in till Borås imorgon för plugget. Så nu är det sängtajm helt enkelt=) peace

Kick Ass!

Såg filmen häromdagen och har nu sett den för andra gången. Se den bara, jag skulle kunna säga massa om den, men det är en film man ska helt enkelt ska uppleva!


Vart en dag med fullt ös! började med att åka och köpa nya däck till bilen så man kan börja använda den igen (ska bli så jädra skönt). Därefter så åkte jag till Pelle och kikade film (kick ass). Sen blev det lite powernap och sedan ut för en runda discgolf inför tävlingen imorn. Det skall tydligen regna så alla ska inte åka men jag ska bege mig ut ändå. Vi avslutade iaf kvällen med lite soft häng hemma hos Chrille.

Nu är jag tillslut hemma och borde redan sova för längesen... men ibland blir det bara så. Imorn ska jag va klar 07:45 för att åka till tävlingen.. kommer bli tufft. Tur att man är Bad Ass!:)



Dugg, grävande plus mat och kastande av plast

Kom precis hem från mormor, vi har vart där ännu en dag och jobbat med att bygga en uteplats åt henne. Det har gått riktigt bra trots duggväder och trötthet. Kom hem lite sent igår så har inte varit den piggaste varelsen idag, men man har klarat av det:) Sen att man blev bjuden på så galet god mat gjorde inte saken värre! MUMS is the word!

Nu är man iaf hemma, ska fixa lite småsaker sen så drar jag, jocke, ljungberg, tobbe och kanske elina ut och kastar en runda discgolf. Känns som jag inte gör annat med min lediga tid, men samtidigt så behöver jag träna mycket för att bli bättre. Sen motionen man får är inte illa pinkad heller, så tummen upp, awesome!



Pick, pack och drar

Rubriken låter mer dramatiskt än vad det är:) Jag skall om en timma ta tåget till Stockholm för att sätta mig i möte med ett företag som jag produktutvecklar åt. Det är examensarbetet och vi ska ska sätta oss ner med deras vd och ha en workshop kan man säga. Vi ska få mycket gjort på kort tid:)

Så åker strax, men bara över dagen, vilket är lite synd. Jag hade hoppats på att kanske stanna en dag extra och besöka lite gamla unFinished-vänner (ett gammalt lag jag spelade med förr) men jag får se till att ta mig till stockholm fler gånger.

Nu ska jag försöka fixa till mitt morgonaffroooo, kommer bli en tuff uppgift. Sen får man väl lägga manken till att se lite proper ut...  Peace out!


Leka Timell, Kasta plast och en gnutta fotoredigering

Åkte tidigt imorse till mormor med familjen, vi ska nämligen hjälpa henne att bygga en mindre altan. Så har spenderat hela förmiddagen med att gräva, skyffla sten/grus och hugga ner buskar. Inte det roligaste, men samtidigt så slipper jag ta mig ner till gymmet idag. Bonus! för jag tycker det är rätt trist på gymmet.

Men nu är jag iaf hemma, dock så ringde lite folk och ville ut på en frisbeegolfrunda. Jag tar ju såklart tillfället i akt och hänger på så drar strax. Sen efteråt är tanken att vi skulle gå och äta nått tillsammans och snacka en smula skit:) Låter som det kan bli bra faktiskt.

Ikväll kommer jag få sitta ner och förvandla mig till datanörden micke, jag skall ta tåget imorgon till Stockholm för möte med ett företag. Så väl på mötet imorgon så ska jag visa upp konceptförslag för en serie produkter och dessa måste jag få klart ikväll. Så blir att koka kaffe, sätta på mig supernördbrillsen och använda min magi.

Men tills dess så låter jag mig vara your friendly neighborhood mickeman! peace


Jobb, tåg och några droppar film

Igår så var det lördag, lördagar brukar ofta innefatta lite party eller annat påhitt. Dock inte denna gång, utan det var jobb på förmiddagen, sen så hem med tåget. Eller tåg....det va ersättningsbuss från centralen för dom bygger stora baoutabroar, så man blev avsläppt i Partille och fick snällt skutta på tåget därifrån ist.

Sen på kvällen kom Sandra över en sväng för att hänga och kika på en film. Det blev The bounty hunter med Gerard Butler och Jennifer Aniston (kan ha stavat deras namn fel) Riktigt skön rulle och Gerard visar att hans skådespelarskills är stora genom att han riktigt fint sköter sig genom denna komedi.




Tips!

Ville bara tipsa om ett relativt okänt band som råkar vara pure awesomeness!! Ett gäng runt och i gbg som rockar som bara den!

Break your frame


Min chilldag, min dag för mig själv, en dag för andra

Ah var ska man börja:) Jag hade ju tänkt att denna dagen skulle vara dagen då jag tog igen allt, vilade ut och blev den människan jag borde vara! Första saken jag skulle göra var att inte ge mig ut och kasta frisbeegolf. Jag skulle bara ligga hemma och se film var tanken. Det första som riktigt händer på dagen är att min klasskamrat skickar ett sms om att han är bakis och har åkt till helsingborg och undrar därmed om det är ok att vi tar igen det vi skulle göra idag på söndag ist. Fine tänker jag, bara gött och få sovmorgon på min day off!

Men sen ringer Ljungberg med dem inledande orden "Tja! jo jag vet ju att du har din dag off idag... MEN, du vill inte hänga med ut och kasta frisbeegolf en liten sväng ändå?" Varpå jag snabbt svarar njaaa, och sen ändå väljer att hänga på. Värt att tillägga är att internet va nere i förmiddags så jag var lite rastlös.

Efter det blev det vidare hem till Ljungberg för lite käk och slappande framför hans tv, gött som bara den men jag var så trött att jag nästan somna. Så Ljungberg körde hem mig och brorsan och jag satte mig lite vid datorn. Senare åkte jag och hämtade Kinamat åt familjen och nu är jag färdigäten och belåten. Klockan är snart 22 och jag har fortfarande inte riktigt haft min dag off, vart tog den vägen liksom...

Dagen har vart soft, men inte en dag off.. får bli skärpning och imorgon eftermiddag (för jag ska jobba förmiddagen) så får det nog bli en mickedag. Men känner jag mig rätt så får det kanske bli söndag ist:P



Imorgon förmiddag ser ni mig såhär på jobbet, glad, pigg och i brist på koffein:D

massa plugg, massa discgolf, mindre tid

Hej, vad jag upptäckt är att det är svårt att hinna blogga om man inte är van att lägga ner en stund på dagen till det. Jag kommer på mig själv att jädrar ja, jag skrev inget idag och så tänker jag att det fixar jag imorgon.

Men iaf anledningen till att jag har så lite tid är att jag har examensarbete över halsen. Vi kom igång sent också så har inte direkt lyckats att jobba in någon tid. Sen nu har det varit en hel del vackra dagar så jag har vart ute i solen med vänner och det har blivit en hel del discgolf. Vilket i sig är jädrigt bra för den träning och motion man får av att vara ute så gör sig fint tills den äkta sommaren är här:)

har lite panik över att examensarbetet skall bli klart i tid, sen har jag en hel del att fixa med min flytt till Kina. Samtidigt har jag discgolftävling nästa helg. Utöver det så försöker man se till att vardagen flyter på. Det blir tufft ibland:( Men å andra sidan så gillar jag att ha saker att göra, men nu känner jag verkligen att jag behöver ha någon dag för mig själv. Jag tror att imorgon får bli den dagen

inte det mest spralligt glada inlägget, men
jag mår fint och är på gott humör, bara mycket i skallen:)


Chill-dag i all ära!

Denna dagen blev jädrigt chill på både gott och ont. Det började regna som bara den och snöblandat t.o.m....

Så det blev ingen utomhusaktivitet, däremot blev det lite pizza med några vänner, ett långt trevligt telefonsamtal och lite häng. Men det kan vara rätt soft det också. Det tycker iaf jag:)

Nu ska jag försöka paniksova för imorgon är det upp tidigt, klockan 06:00 för att ta bussen till plugget. Vi skall hålla seminarie på hur långt vi kommit med vår c-uppsats.. känns så onödigt..
Men men, det finns säkert en logisk förvirrande djupgående studie någonstans som visar att just det här, det är det bästa man kan göra:) Så nu är det paniksova så jag hinner få lite sömn och slipper somna till de andras arbeten:P


morgontrötthet, kaffe, plugg och 7pounds på det

Ja så va det en ny dag, en ny kopp morgonkaffe, en ny start! (notera min ordvits när det va precis start jag åt till lite yoghurt)

Men så är det, vaknade en timma innan jag satt klockan och kunde inte somna om. Vilket iofs kunde vara ganska bra att man kom upp tidigt, men nu är jag så galet trött:P

Morgonkaffet gjorde iofs lite susen, så nu har jag och min klasskamrat fått lite plugg gjort via nätet. Dock så behöver jag få tag i mängder med folk som seglar för att göra en snabb marknadsundersökning på vilka textila tillbehörsprodukter som man främst köper till sina båtar. Så sitter ni och är en flitig seglare och känner för att bidra! tveka inte:)

Kikar lite simultant på filmen 7 pounds med Will Smith, har hört att den skulle vara värd att se. Bara sett ca 40 minuter och jag tror inte den kommer göra mig besviken.

Nu ska jag återgå till studierna en stund. På återseende, Peace!



(jag på jobbet under beachtemat på hela butikshuset som var i helgen)

Det börjar bli tajt, solsken och plugg som borde göras

Kom nyligen hem och sent blev det. Det har vart plugg idag, så har åkt den tråkiga Boråsbussen fram och tillbaka. Kan säga att det är en kamp att inte somna på vägen. Är alltid helt slut efter att ha åkt den sträckan... varför vet jag inte. Bussens brummande kanske är smått sövande, vem vet.

Riktigt gott väder var det iaf, och jag som kanske borde pluggat drog med vänner ut och kastade discgolf istället. Micke med disciplinen! Det var iaf riktigt skönt med sol,natur och lite discgolf. Till kompisen Christians stora glädje gick han på personbästa och lyckades nu gå 1 kast bättre än mig och Niklas som nu fått ännu en konkurrent.

Nu sent som attan ska jag försöka få lite plugg gjort, blir ett äventyr att se hur det går:) Sov gott ni som kan!:D


sommarkänsla!

Idag är det riktigt gott väder och man får riktigt goa sommarkänslor. Så vad passar inte bättre än ett riktigt bra tips på musik. Riktig bra sommarhäng!




Nytt rekord, arbete, och lite sömn vore trevligt

Även idag var det jobb för min del, ganska lugnt då det bara var fyra timmars arbetsdag. Men skönt när det är full OB! då mår man riktigt bra efteråt! Dock så va det en mamma som tappade bort sin unge på bottenplan av kompassen, försökte hjälpa henne att hitta sonen men utan lycka. Hoppas att det löste sig till slut och hon fick tag i sonen.

Blev sedan när jag kom hem med tåget, upphämtad av Ljungberg och Elina för lite discgolf. Möte även upp Jimmy och Rickard. Så tillslut blev vi ett saligt gäng som gick en runda, varpå Ljngberg,Elina och jag valde att även gå en andra runda. (Sänkte mitt personbästa med ytterliggare ett kast, grattis mig!)

Nu är jag dock hemma, har vart en riktigt soft dag ändå. Riktigt skönt väder och trevlig aktivitet så jag mår prima skinka nöf nöf som pumba skulle sagt. Nu ska jag varva ner en smula med lite serier och en kopp kaffe (vet att det låter mostägelsefullt, men jag har lättare att slappna av efter en kaffe:)



(Jag förra säsongen på rolfs kulle)





Rekord, problem, arbete och tävling

Ja nu har det hänt en hel del grejjer sedan sist. Jag har slagit personbästa (discgolf) på rolfs kulles bana, och börjar närma mig mitt mål att denna sommar och avsluta den på par.

Jag får även steppa upp mitt spel en smula, för nu har jag tackat ja till att vara med i tävlingen på Angeredsbanan den 15 maj. Nervigt med första större tävlingen! men det kommer bli riktigt roligt.

Något som jag är mindre entusiastisk till är det faktum att min Kina-flytt krånglar. Det har uppstått nya problem med vad för kurser jag kan läsa och ska inte gå in för djupt i det hela. Men det bråkar lite och man blir mentalt trött att jobba i motvind med det iaf. Verkar dock som det börjar lösa sig och på måndag ska vi fixa det sista så det blir klart sen.

Idag så har jag jobbat nere på T12 och efter jobbet mötte Ljungberg, Elina och bumbi upp mig så drog vi och käkade thaibuffé. Därefter begav vi oss bort mot slottskogen och gick en gemensam runda discgolf som förövrigt gick riktigt fint. (fick även mina två discar jag beställt, Kungliga!)

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorn med. Hörs peace!






RSS 2.0