Slappheten bråkar med mig

Jag har massvis att göra just nu, det är mängder med saker jag behöver göra men få saker jag känner att jag hinner med. Skall om några minuter till Borås för möte med drivhuset och jag har inte gjort i princip något från förra mötet. Dåligt av mig!

Sen skall jag möta om min klasskamrat för att sätta oss ner och få lite saker inför Kina fixade, samt att vi skall jobba på vårt examensarbete. Det iofs går relativt bra, men vi ligger efter från början. Det hade vart gott och ha en sekreterare just nu:)

 


Gött mos! en möte samt deo senare

Yes då va skypemötet avklarat och jag känner mig riktigt nöjd med svaren jag fick. Ser ut som det kan bli ett riktigt givande projekt som även kan sträcka sig till Kina. Med andra ord att vi kan fortsätta sammarbetet även när man är där.

Känns bra att ha kommit igång med det, och lagt upp en tidsplan för det hela. Dock visade det sig att jag totalt glömt av mitt andra möte idag... aj aj. Jag skulle vart i Borås för möte med drivhuset, men hon jag går hos där är som tur är väldigt förstående och snäll så vi bokade om mötet till onsdag istället.

Nu så har jag gjort min del av studier idag och väntar just nu på att ljungberg och hans flickvän kommer med bilen. När dom väl hämtat mig ska vi alla plus kroon och hans flickvän ner till discgolfbanan för att gå ett varv allihop. Vi blev igår klara med den nya 9-hålsbanan så den skall testas för andra gången.

För er som inte vet så har det funnits en 9håls-bana i området Nolhaga innan. Men dom/vi har med kommunen och klubben lagt 9 nya hål, så när allt blir helt färdigt så kommer det finnas en prima 18håls-bana i Alingsås. Jädra pepp på det kan jag säga!:)


Nu ska jag ut och göra HIO (Hole in one) Peace out!



Kinesisk vip, skypemöte, och morgonhuvudvärk

Gick upp klockan 08:30 idag, är väl i princip ledig. Jag har skolarbete att göra men dom görs hemifrån. Det är så nära ledigt man kan komma.

Vad som skulle göras idag var att jag och min klasskamrat som skall göra examensarbetet tillsammans, vi skulle sätta oss ner och skriva ihop en projektplan för vårt arbete. Som sedan skall skickas till företaget vi skall sammarbete med. Därefter skulle vi sitta i ett skypemöte med deras VD och disskutera projektet.

Dock så är personen vi skall ha möte med upptagen och därmed har jag lite dötid här vid datorn, men det resulterar ju i att jag kan skriva detta inlägg:)

Har förövrigt suttit och skrivit med en annan klasskamrat Erik över msn, han är just nu i Kina och försöker få snurr på sitt klädmärke. Han stormtrivs och berättar att jag kommer ha det hur bra som helst när jag kommer dit. Jädrar va skönt det kändes att höra kan jag säga. Vart rätt nervös inför att flytta dit men den lindrades en smula när han började prata om hur det var där. Sen blev jag inbjuden till nån vip-community i Kina som jag blev medlem på, allt för att skapa bra kontakter, får väl se hur det funkar.

Nu skall jag ta en paus, dags att käka frukost och fira att min huvudvärk som jagat mig hela morgonen är över. Plus att jag är galet sugen på en riktigt go macka just nu:)

Peace









Morgonkaffe, baka is, och en nypa discgolf

Var ute med jobbet igår, vilket var trevligt. Nu sitter jag hemma och dricker morgonkaffe, vilket är sjukt trevligt. Men snart däremot skall jag ner och kasta lite discgolf för att bli av med baksmällan vilket är kalastrevligt!


Det kommer komma upp lite mer utförliga inlägg snart men känner mig lite stressad. Idag får bli en dag ägnad åt slapphet, chill, häng och lite motion för att orka äta onyttig mat!

peace


stressat schema!

Jag är lite dålig med updateringen just nu, detta pga att jag har massa med jobbet samt ex-jobbet i skolan att göra. Sen utöver det så har det vart fester för alla butikerna i affärshuset där jag jobbar, vilket i sig var riktigt ball. Imorgon skall jag till jobbet på förmiddagen, jobbar som tur är inte så länge, och sen på kvällen har en på jobbet bjudit in alla för en riktigt go hemmafest!

Ball och trevligt skall det bli, kul att träffa lite nytt folk också, dom har anställt lite nya ansikten och dem jag träffat hittills har varit riktigt jädra softa!:) tummen upp!

Mer än såhär blir det inte från mig ikväll, måste bara länka en så jädra skön japansk låt som avslutning. PEACE!


Bra väder, två rundor, kaffe utan bil

Man har fått smak för sommaren, det har varit ett konstant sommarväder i fyra dagar i sträck om inte mer. Det har vart varmt och gott, och det enda man kan våga klaga på är väl att det blåst ganska mycket. Discgolfare som jag är så får gärna vindstilla dagar infinna sig. Tack tack och tack:)

Igår var vi ute hela dagen ett jädra pack människor som jag kallar vänner. Det inleddes med att vi samlas upp och beger oss mot Rolfs Kulle, som berget/kullen heter. Där ligger en 9-håls bana för discgolf som är rätt utmanande. Vad som är viktigt att notera är att banan är relativit lång, 9-hål till trots, men vi gick faktiskt två rundor några av oss. ELOGE! tack tack och tack:)

Jag har snackat lite med min arbetskompis och snart kommer ni få se ett fint ansiktslyft på den här bloggen. Min arbetskollega som jag nästan vill kalla bloggproffs ska hjälpa mig få ordning här. Jag hoppas på underverk!. Detta kommer ske i sammband med en skön "hjälpas åt" dag som vi bestämt oss för att ha. Jag håller nämligen på och hjälper dem (dom är två på jobbet) med att fixa fram tyger och dylikt. Så ska dom hjälpa mig med lite på mitt projekt. Då kommer vi även sätta oss ner med bloggen. Soft dag kommer det absolut bli!

man ska tydligen byta till sommardäck nu... jag har inte gjort detta....bilen får stå tills jag har pengar....cykel är min bästa vän!



Nu sitter jag här på förmiddagen, börjar få lite panik över skolan. Jag har bara examensarbetet kvar, men företaget som jag skall sammarbeta med är inte direkt ute i god tid. Så jag sitter och kan inte göra något då bollen ligger hos dem. Och varje dag som jag inte kan göra något stressar ju upp en. För har bara 5 veckor på mig att göra klart det. Det låter kanske som en lång tid men tror mig i produktutveckling så är det snabbspolning alá speeedi gonsalez. Men jag tror det löser sig, jag har hopp om att jag ska få divine pluggpowers och allt ska bli supernice. Peace:D

Jobb, övertid, fest och en gnutta social förmåga

Jag ska börja med att skriva en rad om filmen i onsdags. Clash of the titans va inte dålig, men den var heller inget att hänga i granen. 3D effekter kan man lätt välja en annan film för att se, inte konstigt då den filmades i 2D för att sedan appliceras till 3D när det blev en hit med Avatar. Men det som gjorde mig besviken var att den aldrig riktigt kändes pampig. Det va inte den där känslan av att det var mäktigt, den där känslan om får filmer som Braveheart och Gladiator till mastodonter. Nej den uteblev, men helt illa va inte filmen. Men jag skulle ge den 2.5/5 möjliga Miklar.

Igår blev det inget inlägg för jag va ute hela dagen i princip. Det var taobuffé och frisbeegolf, sen kaffehäng.

Idag däremot ser det annorlunda ut, ska strax åka till gbg för att jobba i klädbutiken. Butikschefen är sjuk också så ska jobba över. Men det blir ändå en kort dag så är hemma klockan 18:00 igen. Därefter ville Jon att man kommer förbi till hans fest och tar en bärs och är social. Så det skall jag göra. Kör ju rätt lugnt på alkoholfronten just nu, men någon öl och vara lite social känns rätt. Nu måste jag fixa frillan och ta på mig något ruskigt snyggt i klädväg för snart är det jobb på G. Peace

Galet trött, kaffe, plugg men sen TITANER

Ja lite crazy rubrik sådär, men den sammanfattar det hela ganska bra. Var på en sorts del-redovisning idag på högskolan. Man skulle hålla ett mindre föredrag om sitt examensarbete och hur långt man kommit hittills. Eftersom min grupp inte kommit så långt pga mindre snabba mailkonversationer med företaget vi skall jobba med, så var vårt föredrag ganska kort:)

Drog sedan med lite klasspolare och åt på thai-buffé vilket satt riktigt gott och efter det så tog jag bilen hem. Väl hemma tänkte jag, nä men ska man kanske ta en powernap. Jag tänkte så i kanske 5 minuter för att sedan börja spela lite Heroes of Newerth med lite vänner över nätet! Disciplin är mitt mellannamn...host*

Snart skall jag iaf lyfta på röven och förhoppningsvis transportera den till Tobbe och Meijer, skall möta upp dem och disskutera mitt klädprojekt. Börjar vankas deadline. Men vi skall även mötas upp, för ikväll ska jag och ett rätt gött gäng på bio. Det är inte bara vilken bio som helst, det är lilla Alingsås fina bio som har skaffat 3D projektor och vi skall se Clash of the titans!. Kanske inte den bästa filmen att se i 3D, men känns ändå rätt mäktigt att kunna se 3D bio i lilla Alingsås. Stort pepp i mitt hjärta!



En kopp kaffe, FMA:brotherhood, datasupport och discgolf

Igår var en riktigt go dag! mötte upp Johan, Chrille, Rickard och Fredrik på stan. Vi drog och käka sushi för att sedan sätta oss på torget i solen med varsin glass och njöt. Senare drog några av oss och tog en runda discgolf.

Åkte därefter hem, tog en powernap för att sedan sluta upp med Chrille och Johan igen för ännu en runda discgolf i det underbara vädret:) Varpå vi efteråt åkte och käkade lite mat över lite disskutioner om livet.

När vi blivit lite visare och en aning mättare så var det dags för mig att bege mig till min moster och hennes familj. Dom ville ha hjälp att fixa iordning en av deras datorer. Deras yngsta dotter och tillika min kusin skall få en egen dator och dom undrade om jag kunde hjälpa till med det. Så klart! så jag åkte dit och gjorde första hjälpen på den och vips är det en fungerande dator, passade även på att pimpa bakgrundsbilden så den är fylld av fina hästar (vilket min kusin älskar)

Klockan var vid detta laget redan 23:40 när jag kom hem. Dock så är jag inte känd för att lägga mig i tid när man vet att man är ledig dagen efter. Jag tänkte iaf att jag skulle kika på ett avsnitt av Full metal alchemist:brotherhood. För er som inte har en aning vad detta är för serie så kör jag en kort förklaring. Vill tillägga att jag blev uppe till klockan 03:10 innan jag la mig till söms, sjukt bra serie

Det är en japansk animé-serie för ungdomar/vuxna, som handlar om två bröder i en värld där alkemi råder. Alkemin som påminner om magi fungerar på det sättet att du kan förvandla allt till något annat så länge det är av samma värde. Med andra ord skulle du som ingridienser ha trä och någon form av metal så med hjälp av en sorts magicirkel kunna förvandla det till en hammare lr dylikt. Kanske lite krångligt men man kommer in i det väldigt fort. Vad handlar serien om då?

Jag försökte skriva en kort förklaring här under, men märkte snabbt att den blev ju toklång. Jag gör såhär att jag hämtar en färdig beskrivning av serien:D

Full metal alchemist:Brotherhood
Plot Summary: Two brothers lose their mother to an incurable disease. With the power of "alchemy", they use taboo knowledge to resurrect her. The process fails, and as a toll for using this type of alchemy, the older brother, Edward Elric loses his left leg while the younger brother, Alphonse Elric loses his entire body. To save his brother, Edward sacrifices his right arm and is able to affix his brother's soul to a suit of armor. With the help of a family friend, Edward receives metal limbs - "automail" - to replace his lost ones. With that, Edward vows to search for the Philosopher's Stone to return the brothers to their original bodies, even if it means becoming a "State Alchemist", one who uses his/her alchemy for the military.

Här följer ett klipp där två öppningsvideor för serien har klippts ihop. Ps i början kommer en 20 sek lång förklaring på franska till serien. Den kan man ju skippa, men öppningslåten+videorna är riktigt nice


Peppande väder!

Det är så galet nice väder, varmt o gott men samtidigt kall frisk luft. Gillar verkligen årstiden när den ser ut såhär. Har nästan varje dag vart ute och gjort någon form av aktivitet också, det känns rackarns skönt. Igår samlades vi ett gäng vänner och spelade fotboll, och innan det så har jag vart ute nästan varje dag och tränat discgolf (frisbeegolf alltså)

Bra tider! skall ringa till min chef på gamla jobbet nu och försöka deala till mig att jag jobbar för dom hela juni, och sen är ledig juli. Dom va iaf helt lugna med det faktum att jag ville till Kina, och det var inga problem:)

Nu ska jag ner och möta upp Johan, han ville ha lite sällskap övern en fika, kanske en glass och lite häng. Jag hoppas på lite discgolf efteråt. Peace

Möte med dom som vet saker och hopp om överseende

Nu sitter jag uppe sent igen. Dock av vettig anledning, Fiberik.se har en tävling där man kan vinna 200 tusen till sitt projekt och jag har suttit uppe och skrivit min ansökan. Dock är det så att sista anmälningsdatum har gått ut, men jag mailade dem och frågade om jag ändå kunde skicka in mitt bidrag (ang mitt hemliga projekt jag nämnt i bloggen). Svaret jag fick var att juryn iaf skulle sätta sig ner med bidragen imorgon måndag, så jag skulle skicka in formuläret och hoppas att dom har överseende. Så nu hoppas jag det:)!

Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att åka på möte i Borås igen. Jag hoppas att jag får ute lite mer av det mötet än tidigare. Jag vill verkligen komma igång mer konkret. Dock är jag lite kluven angående hur projektet skall finansieras då jag behöver jobba in pengar till min flytt till Kina vid sommarens slut. Mycket saker i skallen vill jag lova. Ja ja ja, dags att sova nu iaf så man klarar av att hantera sociala situationer imorgon;) Dags att jobba hårt! peace!







Återhämtning, kamp, teamanda, utdelning.

Jaaaaaa! med ett vrål så var vi vinnare av Heavenhacks HoN-turnering med 7500:- i förstapris!

Det är svårt att beskriva matcherna, men vi spelade ruggigt bra, hade sjukt kul och att lyckas slå alla och få med sig 7500:- som lag sen va bara toppen. Vi gick under lagnamnet "Awesome" för det är så nördigt korrekt:) och leverade AWESOMENESS i stora mängder. För den som vill specca matcherna så är mitt nick awesome`VaL och under min profil på HoN finns demos från turneringen att tanka.

Spelade för vårt lag var Jag, min lillebror Markus, Kroon, Söyland samt en kille vid namn Linus. Det roliga var att vi fick inte tag på en sista spelare innan lanet så vi åkte dit i hopp om att finna någon på plats. Väl på lanet frågade vi runt och fick tag på Linus. Han hade åkt dit med ett större gäng vänner som hade delat upp sig i två lag, men Linus hade blivit utan plats. Så vi frågade om han hade lust att spela med oss under turnerningen och jag kan säga att han var skapligt nöjd över att få vinna med oss framför hans kompisar:)

Ett kul skönt lan helt enkelt, visst det var en rad förseningar och turneringen avslutades rätt sent på kvällen. Men med en sådant turneringsvinst i bagaget så är det svårt att vara annat än nöjd med helgen:)


Efter en del meck så börjar turneringens slut närma sig

Vi kom iväg till lanet heavenhack i Nödinge, en bit ovanför Göteborg. Jag ska hålla detta inlägget rätt kort då jag är väldigt trött och vi har spelat rätt mkt och intensivt.

Väl här så var det först osäkert om det skulle bli en turnering i spelet HoN, men efter ett tag blev det klart att turneringen blev av. Först ett gruppspel som sedan avslutas med ett slutspel. Vi lyckades knipa andraplatsen i gruppen och avancerade till slutspelet. Väl där så mötte vi ett lag som nickade AIA, som vi lyckades vinna över. Kanske den tajtaste matchen hittills men vi lyckades spela stabilt och slutade som vinnare och är nu i Winnerbracketfinal. Med andra ord, vinner vi denna matchen så är vi i final och tävlar om förstapriset på 7500:-

Nu har jag powernappat en liten stund och bunkrat upp med kaffe för att vara pigg till matchen som skall spelas om ca 10 minuter. Får se hur det går, men dom vi ska möta lyckades vi vinna över i gruppspelet så hoppas vi kan upprepa den prestationen:)


Audition! vem skall bli vår nästa....spelare?

Imorgon fredag så åker jag, min bror, och två andra vänner till ett lan i Göteborg för att tävla i spelet Heroes of Newerth. Jag som lagt spelet counterstrike tog upp detta spelet och började spela med vänner istället. Dock så har vi ett problem inför kommande turnering som förövrigt har 7500:- till det lag som kniper förstaplatsen. Vi är bara 4, man ställer upp med lag om 5.

Så idag är sista dagen att jaga ikapp den sista spelaren och vi har frågat varenda tänkbar kompis i princip. Om vi inte lyckas så får vi åka till lanet i hopp om att hitta en sista spelare på plats. Vilket inte är optimalt men får funka.


För er som inte vet vad Heroes of Newerth eller HoN är så är det i princip samma spel som DOTA. För er som inte vet vad DOTA är, så enkelt förklarat är det ett spel där varje spelare väljer en hjälte och ska med den försvara sin bas. Varpå man samtidigt skall försöka förstöra motståndarens bas. Det spelsätt man tävlar i är 5vs5, med andra ord, 5st spelare som spelar mot 5 andra i ett lag. Så med vår enkla matte är det 5 hjältar som försvarar en bas, och 5 hjältar som försvarar den andra basen. För den som är mer intresserad finns det tonvis med guider och videos på youtube.

Här är Forsaken Archer som är kanske den hjälte jag föredrar att spela mest.



jobb, jobb, och tuff träning

Dagen började med att jag satte mig på tåget till jobbet. Det rulla på smidigt men jag va seg som tusan. Tänkte väl att efter en kopp kaffe så skulle jag vara speedigonsalez och sälja som på rullande band. Men piggheten och pengarna uteblev.

Jag var seg, och hade verkligen allt emot mig på jobbet idag, kunderna hittade inte vad dom ville ha, ångrade sig i sista sekund och bla bla. Trots att man verkligen försökte hjälpa dem så slutade det ändå med att dom begav sig hem tomhämta från butiken. Utöver det så skulle jag fixa skor på lagret.... va händer, jo såklart så är det rena rama labyrinten
, lådor överallt och det som vanligen tar 10 minuter att fixa tog mig över en timma :(

Panik.. det gick inge bra på jobbet. Dock hade jag det trevligt ändå, jobbade med linda som är soft som tusan och vi fick in fränaste reklamen från roxy/quicksilver. En flipflop-sko av storleken megasize! vi snackar över en meter stor:) och ett par boardshorts som hela butikens personal lätt kan stå i, vi snackar HUGE!, riktigt frän reklam. Ställde man sig brevid dem så var det som att komma in i lilleputtland. Bigsizereklamen kommer att hänga i taket sen.

Väl på tåget hem träffar jag dock en gammal tjejkompis som jag inte sett/hört av på vet inte hur länge.. ett par år kanske. Men det va jäkligt soft och höra vad hon gör och att hon verkar må skitbra. Därefter var det undervattensrugby-träning.. och jädrar va jag är trött efter den. Helt slut, men det känns bra;)




Ska lägga mig nu och se en film tänkte jag. Knowing med Nicholas Cage, verkar nice och hoppas den är det också:)

Peace


Ett litet tips för att komma på rätt humör

Kom över detta band av ren slump, jag och polarna såg en medioker collagekomedi och vips så hörde vi alla denna låten. Klockren i mina öron och den har öst igång denna morgon för mig. Känner mig pumped!:D

Jtx - Nothing matters



Bra början, fett väder, och jag fixar kläder!



Go morgon! för en gångs skull gick jag och la mig inom rimlig tid så jag har sovit hela 10 timmar!:D Jag är oftast morgonpigg så brukar inte kunna slagga alltför länge på dagen. Ingen bra kombination när man lägger sig sent med andra ord:)

Men iaf har sovit gott, gjort lite kaffe och tagit tag i en del business. Jag har mailat fiberrik.se i hopp om att dom vill ta med mitt bidrag trots att det är efter deadline. Dom har en tävling för nyföretagande och nytänkande inom textil på 200 000:- så kändes ju dumt och inte kolla om man kunde lämna in:)

utöver det så har jag hittat en vän som är villig att gå in sin finansiär för att få igång provkollektionen. Så det ser ut som att den kan bli av. Dock är ju dessa saker något man måste sätta sig ner, skriva papper och dylikt runt. Jag måste även snacka med folket på drivhuset för att få lite perspektiv på hur ett sådant sammarbete kan se ut.

Iaf! det händer lite saker i långa landet falukorv! arbetspolarna är och rippar snowboardparkerna i norr, några andra är och gör egna sneakers i vietnamn på en solsemester. Jag däremot, fixar mitt företag, ska på turnering i helgen i gbg, och hinner trots detta med att umgås med vänner, chilla, dricka kaffe och träna. Känner mig med i matchen.

kondition, ett svettigt inferno

Istället för att jag och olle körde ett animé-häng så drog vi ner till gymmet istället. Det fick bli ett kondition och brännarpass idag. Mycket för att det är just det jag vill göra just nu och min motivation att träna är sådär.. iaf på gym. Idrott har jag alltid haft lätt att motivera mig till, att ta sig ner till gymmet däremot har jag svårare för. Men idag blev det iaf ett pass. Skönt nu efteråt och nu är det dags för duschen mmmmm!:D peace

ett litet tips såhär på morgonkvisten, vänta klockan är ju 13!

Ja klockan har en förmåga att ticka snabbare när man pysslar med saker. Jag åt nyss frukost och klockan tickar redan lunch. Men för att komma till det som blogginlägget handlar om, i mitt ständiga sökande efter bra musik så hittar jag att bandet Neverstore släppte nytt i slutet av 2009.

Neverstore är inte det äldsta bandet på marknaden, men! jag vill ändå slå ett slag för att dom har en rutin i sin musik som få band klarar av att hålla. Vill påstå som millencolin fán till trots att deras förra skiva "Heroes wanted" var albumet som millencolin borde gjort ist för machine 15. Neverstore gör bra musik, och deras nu 3? skivor har alla hållt jädra bra klass.

Nu till den nya skivan "Age of Hysteria". Man känner igen sig direkt när man hör den. Det är Neverstore och det är bra! Till min stora förtjusning så ser jag en låt som heter "Every day" på albumet. Every day är en gammal låt från geni-bandet Brainpool för herrans massa år sedan. Och efter bara en sekund hör man, Neverstore har gjort en skinande cover av mästerlåten!

Jag ska inte babbla mer om detta men albumet är helt klart värt att lyssna på! Den gjorde min morgon iaf. Här kommer lite goa grejjer från albumet


Neverstore - Shallor beatiful people





Neverstore - Every day (brainpool cover)





Neverstore - Class of 2000




Nytt rekord!

Jag vill skryta, jag vill att alla i världen ska se mitt nya skinande rekord i spelet Robot unicorn attack. Det kanske mest fjolliga, roliga, beroendeframkallande spel med underbart nördig musik till!:) wohoo!

Här mina damer och herrar levererar jag ett nytt rekord för alla att knäcka!:) Samtidigt som detta så skapar jag en ny kategori! nämligen Gaming! här kommer jag lägga upp nyheter angående mitt intresse för spel i alla dess former helt enkelt. Peace yo



Lite dålig update från helgen

Ja det har vart lite sämre update från påskhelgen som varit. Jag har helt enkelt inte vart hemma och då blir det så:) Jag har vart med polare och lagat egen sushi, jag har vart hos en annan vän på filmkväll och pizza, sen har jag jobbat både lör/söndag.

Men nu är jag hemma igen, sovit ut har jag gjort också vilket är grymt jädra supermegaskönt:) Ska strax ringa olle och föreslå att han kommer över på animé-häng. Vi har en serie som heter Full metal alchemist: brotherhood att kika på. För övrigt en jäkla bra spännande djup krånglig fräck serie!

JAAAA!

Jag har på senare dagar letat efter musik och då menar jag efter ny musik som ger mig öronorgasm. Jag är lite trött på de band som finns och att dem inte gör något nytt underbart som får mig att blåsas iväg.

Men i mitt letande efter några nya grymma låtar, så ser jag av en slump att Motion city soundtrack har släppt ny skiva som undgått mig. Jag gillar dem som tusan och vågar knappt trycka på play för de nya låtarna... tänk om jag blir besviken!

Men så körde jag igång en av låtarna på test, och jag blir så glad! äntligen lite musik som bara går direkt in och får en att må sådär bra som bara dagen för jul kunde göra





Ögonpåse, Solsken, Sushiskapande = ledig fredag

Idag vaknade jag sjukt trött, jag har ändå sovit mer än jag brukar. Dock så gick jag och la mig kanske lite väl sent. Så när jag gick in till badrummet såg mig själv i spegeln och undrade varför det var en alien i spegeln och inte jag, så insåg jag snabbt att det var dags att vakna till liv. En lite skvätt vatten i ansiktet, ett kik ut genom fönstret där man ser att det är strålande sol och vips så va tröttheten borta:) så ska skit tas:)

Idag har jag ju gett mig tusan på att jag ska göra egen sushi, vad som tar emot är att jag inte riktigt kan exakt hur. Jag har gjort det förr med kunniga vänner, men är inte hundra på allt. Det är väl kanske inte svårare än så att man ringer och frågar... Men känns inte det lite som att ge upp:D MACHOMAN!

Ah men först är det dags för frukost och lite datapillande en stund. Sen undrar jag om man inte ska kolla med olle och chrille om dom kanske är sugna på att vara med i mitt otroliga matprojekt:)

Blandat väder, möte, och lunch på lunch

Gick upp tidigt i morse, klockan 9 gick jag upp... Det skulle dem flesta kalla sovmorgon men i mitt fall där jag haft sovmorgon i nästan en veckas tid så känns det som tidigt:P

Åkte iaf till Borås för andra mötet ang start av mitt företag och det gick bra, vi tog fram lite konkreta planer på hur det ska gå tillväga. Jag fick även ta itu med mina brister att jag är duktig på att hålla allt i skallen men lite på papper. Vilket jag iofs tycker är skills;) Ne men det var dags att göra ett schema/tidsplanering så man lättare kan få gjort saker.

Därefter tillbaka till den ljuvliga staden alingsås där jag lunchade med min vän Rickard. Mycket trevligt men vädret kunde gärna vart bättre då det pendlade mellan sol och mulet med duggregn..

Sen har dagen bara flytit på, jag har vart hemma och fixat lite, kollat igenom mina deklarationspapper, spelat lite dataspel och tillsist nu vart och köpt thai-käk till mig och familjen. Hade tänkt att bjuda på egengjord sushi i veckan men har inte fått tummen ur... Ska försöka imorgon.

Något som jag är förvånad över dock är det faktum att ingen försökt lura mig ännu. Det är ju trots allt första april. Risken är att jag imorgon kanske vaknar upp och inser att hela den här dagen var ett lurendrejeri. Att jag egentligen har legat nersövd i en behållare med inplanterade minnen av den här dagen likt matrix... eller så är det bara så att ingen orkat luras.. =)

Jag ska avsluta detta inlägg med att länka en video som folk bara måste se. En polare visade mig denna på fyllan och jag vet inte om den är seriös eller om det är en snubbe som driver.. speciell är den iaf haha


Under vattnet, spelrekord, och kommande möten

Då var onsdagen avklarad, klockan är såpass sent att john blund skulle bli mörkrädd men eftersom jag är lite av en stålman så sitter jag och hånler åt klockan:) Idag har vart en ganska lugn, kanske inte så händelserik dag. Men den har vart bra! det ska man inte säga annat om

Började med att jag hade sovmorgon, vilket i sig är så skönt att man borde skänka det en dag i almanackan, den årliga sovmorgonen då det är strängt förbjudet att göra annat än att vila ut! politiker hör mina ord, här har ni något som får er att vinna val!;) Sen så kokade jag två perfekta ägg som jag sedan mosade ner och gjorde en go äggröra av till frukost. Det blir lite chill med en film och lite dataspel på förmiddagen.

Något som var mindre bra! det var det faktum att det låg åska i vädret, och det gör att jag får huvudvärk. Alltid när det är sånt spänt väder så får jag huvudvärk:( Morsan är likadan och jag tror brorsan hade samma sak idag.. skumt det där. Dock inget som lite ipren och dubbeldos kaffe bekämpar. Den där blå/vita gubben med ukkulele kan sin skit.

Även vart en sväng och tränat undervattensrugby ikväll, och fick agera tränare idag tack vare att jag vart det i tidigare dagar och polarna tyckte att det va dags att jag fick lite ordning på dem. Så körde lite gamla övningar och tränade in lite teknik. Allt som allt gick träningen förvånantsvärt bra trots den ringa skara folk som orkat sig ner till dagens träning. Dock kan man undra om vår synd efter träningen va befogad:P Jag, olle o chrille drog alla till donken:P

Ska dejta min säng nu tänkte jag, mysa lite med kudden och vem vet, kanske drömma en go dröm. Imorn ska jag vara i Borås klockan 11 för möte med dom som skall hjälpa mig att fixa papprena och dylikt för starten av företaget. Därefter ska folk ut och på påskfest, men det vettetusan om man orkar... Den som lever får se.

Vill avsluta med att jag satte nytt rekord på Robot unicorn attack! och kan nog säga att det är det roligaste simpla spel jag spelat på länge.