Möten, motion och gratis arbetskraft

Tjenix, då va det tisdag och sådant är väl aldrig kul? Det är fortfarande uppförsbacke innan helgen och man har inte direkt glömt helgen som var heller. Tisdag brukar inte va favoritdagen i veckan, men denna tisdagen har vart riktigt trevlig. Det började med att jag var ledig från plugg och jobb, men jag hade bokat in ett möte med drivhuset i Borås. Varför? Jo för att disskutera om dom kunde hjälpa mig i startandet av mitt företag.


Rickard hängde med för att kika lite va det handla och vi drog iväg klockan 13 till ett soligt Borås:) Mötet i sin tur gick fint, dom kunde inte göra alltför mkt för mig dock. Jag har redan fixat det mesta, men dom skall iaf hjälpa mig lite med det formella i startandet av företaget vilket är ett plus. Kommer även få kontakt med några företagare i shanghai för att kunna utbyta lite erfarenheter och få tips. Därefter drog vi till högskolan och jag visade upp för rickard lite va jag sysslar med, och jag tror rickard vart lite nyfiken. Väl hemma va det dags att käka och sen behövde farsan lite hjälp med en leverans pelletssäckar till huset. Så det va bara att slänga på sig handskarna och börja bära. Vilket i sin tur lär ha resulterat i att jag såg ut som en rumänsk brottare i sina glansigaste dagar:)


Efter det drog jag ner till Nolhaga, för att möta upp Bumbi (ja han kallas så) och Bank (ja han kallas så:) För en runda frisbeegolf. Som i sin tur gick rätt reko för att va säsongsstarten:) gick på par vilket jag inte är besviken över. Borde kanske va:P men ne det kändes soft:) Nu är jag hemma igen, kikade på ett avsnitt av halv 8 hos mig (tror det heter så) som jag lite pinsamt nog börjar gilla. Det känns lite vuxenvarning på det, men det är rätt charmigt:) Tror jag ska springa ut och hoppa i leriga vattenpölar för att behålla min barnslighet levande:)


Nu sitter jag med en stor kopp kaffe, och jag undrar om det inte är dags att slappna av en smula för lite spel över nätet med vännerna. Heroes of Newerth står på menyn och jag vill påstå att jag är en av världens bästa Forsaken Archer-spelare, true story som barney stinson hade sagt;) its gonna be legen.....w8 for it.....DARY!



passar på att slänga in en bild från slutet av förra discgolfsäsongen. En mycket fokuserad mikael som jag tror gjorde minst 14 hole in ones på den 9hålsbanan...minst!

Helgens bravader

Då va helgen mer lr mindre slut, och det har vart en riktigt fartfylld sådan. Va ute i fredags med vänner och käka gott, såg på film och tjöta. Dock drack jag inget då jag skulle jobba på lördag. Men det va riktigt soft ändå och vi hade riktigt trevligt. Lördag började med jobb, jag åkte in till gbg och kom till jobbet, inte vart i just den butiken på ett bra tag. Men det gick fint, trots lönehelg så va det lagom att göra hela dagen och vi sålde för mest av samtliga butiker;) sweeeet

Skulle därefter på en fest, men en av dom som arrangerade festen hade blivit sjuk och därmed skjutit upp festen till en annan helg. Något som jag inte klagade på för jag va rätt seg efter arbetsdagen. Detta till trots, så när jag kommer hem så blir det ändå fest:P Chrille skulle bort till fredde för lite förkrök o sen skulle dem till grand. Då kände jag att det kunde ändå va lite soft så hängde på och det blev en galen kväll. Hade riktigt skoj och det resulterade i hur jag mår idag söndag:P

Vaknade upp i fosterställning med en mysig baksmälla och kände att livet e allt härligt ibland:D Men efter frukost o lite kaffe och en ipren... ja då började jag kalla mig människa igen:) Sen så hakade jag, fredde, chrille och emma på ner till stan och tog en bakispizza!:D smakade jädrigt fint. Dock fick jag så jädra mkt pizza att jag orkade äta kanske 3/5 delars pizza:P

Sen vart det kaffe hos fredrik för att sedan köra hem emma som skulle med tåget "hem" för att plugga inför sin tenta på högskolan. Därefter har det vart chill hemma för min del. Mår nu bra igen och har spelat lite dataspel och även fått bokat ett möte med drivhuset i Borås, som skall hjälpa mig starta upp mitt företag om det går som det skall.

Förstörd i kroppen, men ledig?

Ja då va tentan gjord, nästa steg i plugget nu är examensarbetet där vi skall sammarbeta med företaget Navicura för att hjälpa dem med något. Vad undrar folk kanske, och det vet vi inte själva heller ännu, det är just detta vi sitter och disskuterar med dem. Vad finns det vi kan tillföra just nu. För dom som inte vet är Navicura ett produktutvecklarföretag som har fabriker i kina. Dom gör Nilfisks produkter och tex WESCs hörlurar.

Men detta är min lediga dag, jag har inget plugg just idag, det är vilodag från träningen. Har väl inget annat bestämt heller för den delen, så ska passa på och återhämta mig:) Det råkar behövas för jag tror jag tränat för hårt dom första 3 dagarna i veckan. Har galet ont i triceps och mage tex. Så att ta det lungt är att föredra. Dock ska jag ut på en promenix i det fina vädret med Jocke strax. Sen ska jag över till Fredrik för att hjälpa han med det sista i sin flytt.

Visst e det najs att komma iform och dylikt, men skulle verkligen vilja njuta av en pizza med en stor cola till nu:) Tror att idag blir det att iaf unna mig nått gott käk, kanske inte pizza men något som inte är av den nyttigaste sorten iaf:)

Från en sak, till nästan samma sak:) haha, jag har klurat ut om jag inte ska sätta ett mål med träningen. Jag funderar på om jag lyckats träna mig till önskat mål i slutet av maj, så ska jag unna mig något. Skämma bort mig själv med något som samtidigt sporrar mig till att lyckas. Så undrar om det inte är så att om jag lyckas så ska jag unna mig en tatuering som jag längre klurat på. Tror det kan bli bra;)


till sist vill jag slå ett slag för ett jädra najs flash-spel som heter Robot Unicorn Attack, kan vara det mest grymma liret jag spelat på länge:) bäst musik, bäst känsla och otroligt enkelt men samtidigt svårt:)

testa det på denna länk: http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

och vänta tills efter minireklamen så kommer spelet igång. Mitt rekord ligger på 37 tusen;) peace


Trött men med unika besked

Som vanligt kom jag inte i säng sådär tidigt som jag borde igår. Ne jag satt uppe lite väl sent, speciellt med tanke på att jag hade tenta idag. Dock så kändes det som det kan ha gått vägen med tentan, vilket vore otroligt skönt. Samtidigt fick jag ett ganska glädjande men samtidigt skrämmande besked.

Om jag vill så har jag platsen för
utlandsstudier i Kina! vilket innebär att jag behöver bara tacka ja, så är det i princip klart att jag åker i slutet av sommaren för att studera mandarin där i ett halvår. Det som va lite jobbigt var att jag kan isf inte läsa mandarin på heltid utan måste kompletera med andra kurser, vilket i sig inte måste vara något negativt. Men känns som man behöver all tid man kan få för att lära sig så mkt som möjligt med språket. Jaja.. Det sista var att klasskamraterna Chi och Erik fått samma besked, men Erik tror att han kommer skippa för han har så mkt projekt på gång i höst, medans Chi funderar på att välja att studera i staden Jinan, medan jag hoppas på Shanghai.. vore riktigt segt om vi väljer olika ställen. Men ja, vi får se hur det blir.

Nu är jag iaf hemma, men har träningsvärk så jag knappt kom ur bilen, samt att jag är så trött att jag likväl kunde ha somnat medan jag körde:P Tur att jag höll mig samman och nu kan slappna av lite innan det är dags för unde
rvattensrugby-träningen.





Sista tentan



Imorgon har jag förhoppningsvis min sista tenta på högskolan. Håll tummarna för att det går bra!:) Annars har jag nog en av dom råaste träningsvärken jag haft på länge:P och på detta har jag vart och gymmat. Haha!

Imorgon blir det tenta, sen blir det Undervattensrugbyträning, veckans höjdpunkt tusan! då blir det action!:)

Träning

Idag blir det att träna rätt hårt, både fysiskt och psykist. Ska precis dricka lite kaffe och köra ett litet pass på träningscykeln innan frukosten. Därefter blir det att plugga inför sluttentan imorgon.

Sen på kvällen ska jag med olle till gymmet för ett pass där. Får se om man lyckas hålla i sin träningsvilja denna gång.

Ett försök till bloggande


Jag vet inte direkt varför jag skapar denna blogg, men det känns bra att ha någonstans att hänvisa folk till. Att lätt kunna länka texter jag vill att folk ska läsa, lägga upp bilder jag vill folk ska se. Eller så enkelt som att ge folk en ursäkt att hålla sig uppdaterade på vad som händer i mitt liv:)