Spelinspererade drinkar!

Jag satt och surfade och kom över en mycket intressant och en gnutta nördig blogg/hemsida. Det var av ren slump men jag kunde inte slita mig från den när jag väl börjat analysera drinkarna. Sidan är helt enkelt dedikerad till symbios mellan drinkar och tv/data-spel. Besök den gärna om du vill veta hur man gör en Sonic the hedgehog drink:)

http://www.thedrunkenmoogle.com/


Midsommar!!

Japp då var dagen här, midsommarafton äntrar varje hem idag:) I eftermiddag samlas vi ett lite större skönt gäng hemma hos Emma för att fira. Det blir lekar, grillning, bål, god dryck, kanske nattdopp och ett riktigt underbart sällskap! vad mer kan man begära:)

Midsommar!!

för att öka aptiten så blir det en bild på jordgubbar


Snabbt inlägg!

Japp här blir det lite hastigt! Jag är frisk, var och jobbade idag vilket nästan var onödigt då jag hade tjänat i princip samma stålar om jag varit hemma. Men som den lojala arbetare jag är så var jag såklart på plats;)

Efter jobbet så drog jag med maria och cissi för att luncha och det blev "frid och fröjds" nya pastameny. Smakade klockrent;) Drog sedan och ombesiktigade bilen, och ajjamen den gick igenom! Mycket bra där:) Sen så kom även prispengarna från HoN-turneringen in idag, kan inte klaga då det även var löning. MYCKET BRA DAG!

Nu har jag precis duschat, snackat med lasseman inför Peace & love-festivalen, ska klä mig för att sedan bege mig ner till stan och grilla med lite blandat folk. Ska försöka klämma in en runda frisbeegolf också för att jag är lite frisbeeskadad:)

Nu försvinner jag för några timmar, ha det göttans och avslutar  med att länka en skön cover som bror min visat:) peace!




Lilla sjukling där

Jag har tyvärr blivit sjuk, ingen hit alls. Så nu blir det att försöka få gjort saker hemifrån som man inte hunnit med. Samt att bli frisk då, det är ju en bra början:) Frukost är ett bra första steg, men vila och vätska får det bli i mängder. Så idag går jag in i waterboy mode:)

Återkommer under dagen med mer, peace!


Dags för fika, mail och allmän söndag

Japp, då är det söndag, sista dagen på veckan och helgen. Man vaknar upp varje söndag och undrar vart hela helgen försvann. Det är iaf väldigt sällan man sitter på söndagen och tänker "vilken lång helg detta har vart". Så visst sitter jag här och undrar hur tiden kunde gå så fort:)

Men men, har suttit och mailat en massa på förmiddagen, fixat saker inför Kina. Sen har jag kollat stream från Dreamhack för att se vad som händer i turneringarna där. Dock så är det slut på det nu, för det va in i duschen och göra sig i ordning för att hinna med tåget till Gbg. Ska in och fika med Anniee och kanske spela minigolf, men jag vet inte om det sistanämnda var seriöst:P Får se, ska iaf in och fika är tanken.

Imorgon är det tillbaka och jobba, dock bara denna veckan kvar och det känns skönt. För känns som jag har tusen saker att fixa men behöver mer tid. Ha det göttans peace;)


You can give me your number

Satt och kollade en stream ifrån Dreamhack summer och där spelade dom en låt i väntan på en av turneringarna. Låten verkligen satte sig och den är ju helt briljant så finns ju inte uns tvekan att den skall länkas här.
Bara att lyssna och njuta av dessa väl valda ord från Phoenix - if i ever feel better


Trevligt igår och mkt chill idag

Det var riktigt trevligt igår och jag hade en bra kväll. Nu idag är man lite slö, men jag mår riktigt bra ändå, synd bara att inte vädret är bättre. Skulle åkt in till gbg och fikat var tanken, men jag valde att skjuta upp det lite så man kunde ha en chill-dag där man får vila upp batterierna lite.

Ska bli att ta det lugnt här i Alingsås istället, chrille kommer snart över så skall vi ner och ta en runda discgolf. Sen får vi se om det blir en sväng på gymmet också men jag funderar på om det får räcka med en discgolfrundan^^

Ne nu får det bli en kopp kaffe, se klart avsnittet jag kikade på och sen bege mig ut. Passar på att länka en riktigt go japansk låt som också råkar vara introlåten till ett gäng bleach-avsnitt. Enjoy!


Lite besviken, lite nöjd , lite allmänt:)

Jag har sökt ett stipendie för att åka till Kina på 33tusen riksdaler, tyvärr fick jag igår reda på att jag inte fått detta. Det i sin tur är ju okej, man kan inte alltid ha turen med sig. Det som dock är mindre okej är det faktum att min ansökan aldrig ens behandlades. Fick ett mail att dom hade nominerat x antal personer, men att det också var ett antal ansökningar som deras tekniker visat har kommit in i tid. Men som pga "tekniska fel" inte kunnat processas. Dom meddelade att detta var oturligt och att dom avsäger sig allt ansvar för detta. I klarspråk så har vi som skickat in dessa ansökningar gjort allt rätt, de har vart inne i tid. Men pga deras teknik så har vi inte ens fått vara delaktiga i antagningarna... Man blir lite besviken när man inte ens får en chans.

Det var de tråkiga nyheter, det bra nyheterna är att vi fått godkännande angående kurserna vi valt i Kina och kan nu ansöka om visum m.m

Snart skall jag in och jobba lite, jobbar sent pass idag och därefter bär det av till en vän Rickard för lite utgång. Det är ju trots allt potatisfestivalen (trummvirvel) haha. Ne nu får det bli kaffe och ett serieavsnitt så man vaknar till lite innan man skall iväg och jobba. Ha det gott peace


En sak i skallen

På jobbet idag så spelades det en låt på radion och en mening från låten satte sig på skallen som klister utan dess like. Det va tydligen en låt från Pink och textraden är


"This used to be a funhouse, But now it's full of evil clowns
"

Jag tror bestämt att jag nynnat den meningen ofrivilligt säkert 50 gånger minst. Men det kanske är ett tecken på att man någonstans tycker om låten.. jag vet icke



Blue mountain state!



Det är få serier som fångar mig, men nu har jag snubblat över en serie som jag bara rådiggar. Blue mountain state!. Sett tre avsnitt och ska börja plöjja av de resterande som finns ute.

här kommer mtv:s beskrivning av serien

"I Blue Mountain State följer vi tre förstaårs elever på Midwestern College Football Program.
Alex är en quarterback med stor talang som belåtet hänger på avbytarbänken hela säsongen för att istället orka festa med sin bästa vänn Sammy, som strävar efter att bli skolans maskot.
Den tredje snubben heter Craig, och skiljer sig lite från Alex och Sammy. Han är en toppspelare och framtida fotbollsproffs som redan nu vet hur hela hans liv kommer utspela sig eftersom hans extremt kontrollerande och dominanta flickvänn planerat in hans liv i minsta detalj."

All the right moves!

Detta får bli kvällens låt! Det blev att hoppa in en sväng i butiken idagm extrapengar tackar vi inte nej till. Men nu är man hemma och det verkar inte hända alltför mycket idag. Några vänner ska hänga lite innan utgång här i stan, så ska ner till dem och se om det är något värt. Så det kanske blir utgång och ifall det råkar vara trist så drar jag hem igen helt enkelt.

Men titelspåret för kvällen är ändå denna låt som satt sig gött på min hjärnhinna


Lite bilder

Nu så har mästerfotografen Lars fixat upp en del bilder på facebook från surfcampet:) Tänkte bara slänga upp några för er beskådan. Dock är bilderna på vattnet från då det inte va några vågor och vi lekte runt på stranden. Men skall försöka få upp lite bilder på själva surfandet också. Här kommer lite av lasses bilder.










Mer action! och den äro rååå!

För er som inte är insatta så finns det en fightingspel som heter "Mortal kombat". Rättare sagt en serie spel under namnet, och dom är kända för att vara rätt brutala men även blev dom kända i och med att det gjordes tre halvpopulära fightfilmer på dem. Dock så tonades råheten ner en smula för att locka en yngre public. Personligen diggar jag filmerna, det är en sorts kultkänsla över dem. Visst skådespeleriet och dylikt är ju av lägsta klass, men hör och häpna, det är fighterna som gör filmen:)

Enkelt förklarat så handlar det om en kamp om jorden, där allt avgörs i form av en turnering där världens bästa figherst ställs mot en annan världs. Vinner dem så öppnas en portal till vår värld och dom kan ta sig hit och ta över allt. Vinner vi så skyddas vi mot dem i x antal bekväma år. Nu till min stora glädje så sägs det att det är på gång att göras en ny film om Mortal combat. Denna skall tydligen inte vara nertonad i råhet som tidigare filmer och det ska vara nonstop action!

"Nu finns det dock en video på Youtube som fått namnet "Mortal Kombat: ReBoot" som visar sig vara en testfilm för just en kommande produktion." // http://www.moviezine.se/artikel/4958



Awesome!

Vet att det blir en hel del youtubelänkar just nu, men face it, vissa videor är bara awesome!:D och den här faller in i den kategorin så det smäller om det:) ett fánprojekt om jag fattat det rätt, galet snyggt iaf! Vem kan inte gilla en hårdskjutande bäbis!


Nördigt coolt

Jag är en sucker för nördighet och när jag fick se denna videon så kunde jag inte bara låta den gå. Den skall visas upp, beundras och älskas! Det är en Fán-film gjort på spelet Street fighter och man får ge snubbarna cred! den är grymt snygg!



Epic

Lasse har slängt upp en bild från när jag och han lekte loss på stranden efter surfen. Har bara ett ord att säga EPIC!


Passar på

Passar på och slänger upp en låt som jag tycker folk borde höra. Det var en låt som gick flitigt i surfbussen som jag inte hört innan. Det är en låt med Sunrise avenue, ni vet dom som gjorde Farytale gone bad. Detta är dock en mer okänd låt men ack så bra!




Gick lite fort

Nu är jag hemma från Norge och lapoints surfcamp. Har haft det riktigt skoj, och träffat sjukt många sköna människor. Så fort jag kan, så skall jag tillbaka, för Stadt och huddeviken (har för mig det heter så) var ett ställe man verkligen stormtrivdes på. Får återkomma med bilder och dylikt i ett annat inlägg.

Nu är jag iaf hemma, dock så lyckades jag sista dagen i Norge med bedriften att bli förkyld.. och det rejält. Sen att man satt 12 timmar i buss, och då i ständigt drag gjorde inte saken bättre. Så jag fick sjukanmäla mig från jobbet idag.. inte något jag är speciellt stolt över då jag behöver pengarna. Men vi får se imorgon hur jag mår, det är ju trots allt en ny dag;)

Jag blir galet taggad på att köra ett intensivt träningsschema ett tag framöver. Dels för att jag vill komma tillbaka i bättre form, dels för att man blir så taggad på det när man ser på en serie som Ultimate fighter. Man kan tycka lite vad man vill om MMA och allt runtomkring. Men taggad på att komma iform blir man!

Ska fixa till lite bilder från weekenden snart men först ska jag kurera i sängen till några avsnitt av Full metal alchemist: brotherhood:)

Peace!


Första dagen på surfcampet

Nu sitter jag andra dagen på surfcampet och tänkte jag pratar lite om dagen som var igår. Det började med att vi i onsdags åkte med minibuss från Göteborg. Vi va framme på torsdag morgon vid 7-tiden och då har jag sovit max 1 timma totalt på bussresan. Haha jag var så trött att det nästan var skrämmande:) men kunde bara inte somna..

Väl framme var det dags att sova någon timma innan det var frukost, gott som tusan var det då man bara käkat godis i princip hela bussresan. Därefter var det ut och testa våtdräckter och få sina saker för att surfa. Alla åkte ner till stranden som ligger bara ett par hundra meter härifrån. Väl på stranden var det instruktioner om hur man skulle beté sig i vattnen och en del tips om själva surfingen. Kan säga nu i efterhand att det var svårt men riktigt skoj. Men lyckades ställa mig upp och åka in några vågor, jädrigt nöjd micke.

Sen var det hem till campet och laga stor middag, och vila lite. Längesedan jag var så trött i musklerna som efter den sessionen:D

På eftermiddagen så drog vi ut igen för att åka lite, och det gick riktigt bra så känner mig jädrigt pepp på att bli bättre. Väl på kvällen sen efter dusch och lite mer mat så tog vi alla lite gott och dricka till surf-film. Kan säga att dagen var riktigt go och man känner att såhär skulle man kunna leva ett bra tag:D

Nu är det fredag, vår session börjar inte förän i eftermiddag så vi tog longboards ner till stranden för att gänga lite. Sen så drog vi tillbaka till campet och har testat och gå Slakklines, åka lite bräda och allmänt chill. Nu är det snart dags att grilla ute i solen, sen bär det av för att åka och surfa:) återkommer med mer inlägg och även bilder:) peace

Det är här vi är just nu.


Låttips!

Vill bara passa på att tipsa om en riktigt grym låt!

Relient K - I So Hate Consequences



Examensredovisning, snabbplugg och kvällschill

Ajjamen! då var redovisningen gjord. I princip det sista jag skall göra i plugget så nu kan jag nästan se mig utexaminerad textil produktutvecklare! med kandidat i det skall tilläggas;)
Har dock en kurs att läsa när jag kommer hem från Kina för att hämta ut pappret på det, men i praktiken är jag klar! GÖTT MOS!

väl hemma fick man snabbplugga lite, fick en del saker att rätta på rapporten efter redovisningen men det gjordes i 190 knyck och nu är det även fixat.

Sen hänkade jag på chrille och matte ut på en discgolfrunda, gick verkligen skit i början för i skallen var jag verkligen nån annanstans. Dock så lyckades jag sen fokusera och avslutade riktigt fint:)

Vi drog sen på kvällen till chrille och såg på lite serier och åt gott. Ett bra avslut sådär kände jag:) Imorgon åker jag till Norge på surfcamp i 4 dagar. Klagar inte det minsta faktiskt, ska bli gott med semester och med jädrigt skönt folk. Men nu skall jag sova, så ha det gott, peace!


RSS 2.0