Mer action! och den äro rååå!

För er som inte är insatta så finns det en fightingspel som heter "Mortal kombat". Rättare sagt en serie spel under namnet, och dom är kända för att vara rätt brutala men även blev dom kända i och med att det gjordes tre halvpopulära fightfilmer på dem. Dock så tonades råheten ner en smula för att locka en yngre public. Personligen diggar jag filmerna, det är en sorts kultkänsla över dem. Visst skådespeleriet och dylikt är ju av lägsta klass, men hör och häpna, det är fighterna som gör filmen:)

Enkelt förklarat så handlar det om en kamp om jorden, där allt avgörs i form av en turnering där världens bästa figherst ställs mot en annan världs. Vinner dem så öppnas en portal till vår värld och dom kan ta sig hit och ta över allt. Vinner vi så skyddas vi mot dem i x antal bekväma år. Nu till min stora glädje så sägs det att det är på gång att göras en ny film om Mortal combat. Denna skall tydligen inte vara nertonad i råhet som tidigare filmer och det ska vara nonstop action!

"Nu finns det dock en video på Youtube som fått namnet "Mortal Kombat: ReBoot" som visar sig vara en testfilm för just en kommande produktion." // http://www.moviezine.se/artikel/4958



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0