Hayley Williams är mystiskt intressant

Hayley Williams som är sångerskan från Paramore figurerade nyss tillsammans med B.o.B i låten Airplanes. Riktigt bra måste jag säga, även om det inte är hur vi är vana att höra Haylay så blir det riktigt bra!



En skön dude

Hittade ett inlägg på feber.se där en kille gjort sin egna Chipophone:) med andra ord ett instrument att spela tv-spelsmusik om man skall förenkla det en smula. Tycker det är nördigt awesome och det låter riktigt bra!




visum kirrat

Nu är visumet kirrat, så nu är biljett bokad, vaccinationen klar, och visum fixat. Bara boendet kvar nu då, sen skall allt vara ordnat så vitt jag vet. Skön känsla måste medges!:)

Precis hemkommen från en skön filmkväll hos Jocke, haft min såkallade mölardag idag, (den dagen i veckan då jag får slänga i mig precis vad jag vill i matväg) så har glassat till det med mkt mums. Tycker att jag är värd att unna mig detta då jag vart ute och testat bergsklättring i aspen tidigare i veckan och sysslat med allehanda aktiviteter det senaste. Vem vet, det kanske blir en sen beack 2010 form som smyger sig på när man minst anar det:)

Annars så har jag jobbat i butiken i helgen, haft stor sommar-rea så har vart bra drag nu och tiden har gått fort, även fått tummen ur och vart borta och lämnat tv-spelet jag sålt till Johanna. Dock så hade jag missat en pryl så får åka in och lämna den i veckan.

Ne nu är det änna! dags att sova så man orkar med en dag imorgon också! Är ledig så klagar inte för fem öre. Men trött är jag:P




Musik!

Var ute med vänner häromdagen nere vid vattnet där vi grilla, hade det trevligt och det spelades en mängd sköna låtar. En av låtarna va denna

Jasper Forks - the river flows in you




Något som jag märkte i kommentarerna var att många föredrog orginalet. Så bara av den anledningen ville jag kolla upp detta och hittade då

Yiruma - the river flows in you



Måste säga att orginalet är finare och behagligare, men att melodin som båda använder är ju magisk! Dock är det många som växlar ihop denna låten med Bellas lullaby Twilight, gör inte det!:)

På tal om skapande

Hittade denna videon när jag surfade in på feber.se, förövrigt en riktigt bra sida som innehåller allt, ja allt intressant:) Det är ett videoprojekt där man använt lego för att göra en actionscen och jag tycker det är något extra! (obs. får varna för lite brutala scener)


Skapande



Jag har ett litet ryck av skapande i mina ådror och det vill ut. Jag vill verkligen skaffa mig en riktigt bra digital systemkamera. Jag har studerat foto om man kan uttrycka det så och skulle gärna vilja utveckla det mer och syssla mer med blixtrar och bildredigering. Sen skulle jag även vilja skaffa en riktigt bra filmkamera för att kunna filma och bli bättre på videoredigering. Har så mycket idéer som jag skulle vilja sätta i verket, sen är det en bit av självförverkligande också, jag vill vara bra på detta. Om någon har tips på en bra videokamera så får man gärna tipsa mig. Bara för att, så vill jag ha en ritplatta till datorn också för att utveckla mina ritar-skills med. Nu handlar det bara om att hitta tid också:)

Som sagt mycket har hänt




Jepp som jag inledde förut så har det hänt en del och vart lite dålig uppdateringen av bloggen. Jobbat klart för sommaren kan man säga, har några dagar i butiken kvar innan Kina. Fått papprena från Kina också så nu är det bara att fixa visumet, och vaccineringen är redan klar.

Så nu har jag lite sommarlov om man vill kalla det så, men har ju massvis med saker jag ska fixa och dona med. Så lär inte bli alltför lugnt. Men det är skönt att kunna planera sin tid iaf, speciellt när vädret är så underbart som nu. Äntligen en riktig sommar!:)

Skulle egentligen idag vara ute och bergsklättra på förmiddagen, men är lite lätt förkyld och ont i axeln så det blir att ta det lugnt. Får väl bli att man går ut i solen och jäser lite. I eftermiddag så har det snackats om att bada, grilla och umgås ett gäng sköna människor och det känns som en perfekt lördag i mina ögon. Så håller tummarna för detta! Jag vill även passa på och promotea en vän till mig Olles blogg. Gillar ni amimé, manga, nyttiga disskutioner och en smula sund samhällsskildring så bege er över till http://ollemedkollen.wordpress.com/

Some hip to the hop

Min bror hittar guldkorn inom musik som rena rama Indiana jones! Detta var vad han hade länkat hittills och jag måste säga att trots att jag har en väldigt smal smak när det kommer till hiphop så är det här riktigt bra! Tilläggas är att jag och min bror annars har skilda smaker inom denna genre, men nu prickar lillpöjka helt rätt


I´ll be back!

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen nu ett tag. Med all rätt dock, det har hänt en hel del det senaste. Det började med Peace & love festivalen, som jag, Kroon, Helena, Maria och Lasse besökte. Hade några helt underbara dagar i Borlänge med bra band, bra folk och allmänt skönt häng. Klockren festival 2010 måste jag säga.














RSS 2.0